2012. február 26., vasárnap

Ab Circle Pro hasizom-erősítő gép - Jelenlegi ára: 19 300 Ft +


Mindig is feszes hasizomra vágyott? Szeretné igazán hatékonyan formálni deréktájékát?
Próbálja ki az Ab Circle Pro-t, a fantasztikus hasizom-erősítőt!
 Az Ab Circle Pro teste középső részének szinte minden izmát megdolgoztatja. Akár hetek alatt lapos, feszes hasat varázsolhat magának.  A készülék súrlódásmentes görgőpályája a gravitációt kihasználva dolgoztatja meg a felső, középső, alsó és ferde hasizmokat a köríves mozgással.
 
Az Ab Circle Pro-n való körözéssel a centik és a kilók gyorsabban olvadhatnak le testéről, mint azt gondolja. Használja rendszeresen a látványos eredményért!
 
A gép titka a rendkívüli körkörös mozgás, ami a gravitációt használja fel a törzs hintáztatására a súrlódásmentes görgősínen. Ezáltal az test teljes középső része dolgozik. Nincs fel-le rángató mozgás, mint a legtöbb hasizom erősítő gépnél. Itt a gravitáció nem a test ellen, hanem a testtel együtt dolgozik.
Nincsenek hirtelen mozdulatok,  és mivel a test teljes középső része dolgozik, 3 perc gyakorlás az AbCircle Pro-n egyenlő több mint 100 hagyományos felüléssel. Ráadásul, a hasizom edzése mellett mégkardió mozgást is végez.  Nem kell többet konditerembe járnia, külön hasizmozni és kardió edzést végezni. Mivel az AbCircle Pro-val egyszerre mindkettőt meg tudja csinálni, így akár felére csökkentheti a testedzéssel töltött időt.
 
Válassza az Ab Circle Pro-t és eddzen naponta a csinos és formás hasizomért!



Jelenlegi ára: 19 300 Ft

Az aukció vége: 2012-02-23 20:18
. Ab Circle Pro hasizom-erősítő gép - Jelenlegi ára: 19 300 Ft

Fontos